Kako očistiti povijest YouTubea na iPhoneu i iPadu

Povijest gledanja na YouTubeu može se učinkovito koristiti kao zgodan popis omiljenih videozapisa koje možete odabrati da ih ponovno posjetite u bilo kojem trenutku. Međutim, ako to postane potrebno, sigurno možete očistiti i YouTube Watch i povijest YouTube pretraživanja na iPhoneu i iPadu.



Očistite povijest YouTubea na iPhoneu i iPadu



Povijest gledanja i pretraživanja YouTubea

Ako niste svjesni, YouTube povijest razlikuje se od vaše povijesti pregledavanja weba i ne briše se ni kada vi očistite povijest pregledavanja iz Safarija ili bilo kojeg drugog web preglednika koji upotrebljavate na iPhoneu ili iPadu.

YouTube održava evidenciju videozapisa koje gledate na YouTubeu i to postaje vaša povijest gledanja na YouTubeu. Slično tome, YouTube također prati i čuva evidenciju pojmova za pretraživanje koje upisujete u traku za pretraživanje YouTubea da biste pronašli videozapise i to postaje vaša povijest pretraživanja YouTubea.

Čak i ako slučajno izbrišete povijest preglednika, povijest YouTubea ostat će netaknuta, a vi ćete i dalje moći pronaći određeni videozapis koji ste željeli posjetiti, pogledavši svoju povijest gledanja na YouTubeu.



Očistite povijest YouTubea na iPhoneu i iPadu

U slučaju da to želite, možete jednostavno očistiti povijest gledanja i povijest pretraživanja YouTubea na iPhoneu ili iPadu slijedeći korake u nastavku.

1. DodirniteYoutubeaplikacija za pokretanje YouTubea na vašem iPhoneu ili iPadu.

dva. Dok ste na YouTubeu, dodirniteIzbornik s 3 točkeikona smještena u gornjem desnom dijelu zaslona.



Ikona YouTube izbornika s tri točke na iPhoneu

3. Iz izbornika koji se pojavi dodirnite kotačić u oblikuPostavkeikona.

Ikona YouTube postavke na iPhoneu



Četiri. Na zaslonu postavki pomaknite se dolje do odjeljka Privatnost i dodirniteIzbriši povijest gledanja.

Očistite opciju povijesti gledanja usluge YouTube na iPhoneu



5. Vidjet ćete skočni prozor koji vas obavještava da će se izbrisati videozapisi koje ste gledali dok ste bili odjavljeni na ovom uređaju.

Očistite povijest gledanja usluge YouTube na ovom uređaju

6. DodirniteJasna povijest



Ovim će se izbrisati svi videozapisi kojima ste pristupili sa svog iPhonea ili iPada dok niste bili prijavljeni na svoj Google račun.

7. Natrag na zaslon postavki, dodirniteOčisti povijest pretraživanjau odjeljku privatnosti zaslona postavki.



Očistite opciju povijesti pretraživanja YouTubea na iPhoneu

8. Vidjet ćete skočni prozor koji vas obavještava da će biti izbrisana sva pretraživanja na YouTubeu s ovog uređaja.

Očistite povijest pretraživanja YouTubea na ovom skočnom prozoru uređaja

9. DodirniteJasna povijestda biste očistili svoju povijest pretraživanja YouTubea.

Gore navedeni koraci obrisat će i povijest gledanja na YouTubeu i povijest pretraživanja na YouTubeu koja je povezana s vašim uređajem.

Izbrišite povijest YouTubea sa svih uređaja povezanih s vašim računom

Vrlo je vjerojatno da ste gledali YouTube videozapise dok ste bili prijavljeni na svoj YouTube račun. U tom se slučaju vaša povijest gledanja na YouTubeu i povijest pretraživanja na YouTubeu priključuju na vaš Google račun i ne brišu se čak ni kada obrišete YouTube povijest sa svog trenutnog uređaja.

U slučaju da to želite, možete očistiti povijest gledanja usluge YouTube povezanu s vašim računom slijedeći korake u nastavku.

1. PokreniteYoutubeaplikaciju na iPhoneu ili iPadu

dva. Prijavite se na svoj Google račun (u slučaju da još niste prijavljeni).

3. Dok ste na YouTubeu, dodirniteIzbornik s 3 točkeikona smještena u gornjem desnom dijelu zaslona.

Ikona YouTube izbornika s tri točke na iPhoneu

Četiri. Iz izbornika koji se pojavi dodirnite KotačićPostavkeikona.

Ikona izbornika postavki YouTubea na iPhoneu

5. Na zaslonu postavki pomaknite se dolje do odjeljka Privatnost i dodirniteIzbriši povijest gledanja.

Očistite opciju povijesti gledanja usluge YouTube na iPhoneu

6. Vidjet ćete skočni prozor koji vas obavještava da će se računi povijesti gledanja sa svih uređaja izbrisati.

Očistite povijest gledanja usluge YouTube na ovom računu

7. DodirniteJasna povijest

Ovim ćete izbrisati sve videozapise kojima ste pristupili na svim uređajima dok ste bili prijavljeni na svoj YouTube račun.

8. Natrag na zaslon postavki, dodirniteOčisti povijest pretraživanjau odjeljku privatnosti zaslona postavki.

Očistite opciju povijesti pretraživanja YouTubea na iPhoneu

9. Vidjet ćete skočni prozor koji vas obavještava da će biti izbrisana sva pretraživanja YouTubea izvršena ovim računom sa svih uređaja.

Očistite povijest pretraživanja YouTubea na ovom računu

10. DodirniteJasna povijestda biste očistili svoju povijest pretraživanja YouTubea.

Gore navedeni koraci obrisat će i povijest gledanja na YouTubeu i povijest pretraživanja na YouTubeu koja je povezana s vašim YouTube računom na svim uređajima.

Povezano
  1. Kako se odjaviti s YouTubea na iPhoneu i iPadu